vrijdag 8 juli 2011

Werkzaamheden aan de overweg Bommelsekade


ZALTBOMMEL - In Zaltbommel wordt de overweg Bommelsekade vernieuwd. De sporen worden vervangen en de bestrating wordt verbeterd. Tijdens deze werkzaamheden is de overweg afgesloten voor het trein- en wegverkeer en zijn er omleidingsroutes. De werkzaamheden duren van zaterdag 9 juli (05.00 uur) tot en met woensdag 13 juli (04.00 uur).

Op station Zaltbommel wordt het laatste gedeelte van het perron vernieuwd en op emplacement Geldermalsen worden vier wissels en twee kruiswissels vernieuwd. Daarnaast vindt er op diverse plaatsen onderhoud plaats aan de bovenleiding. Door de werkzaamheden te combineren en uit te voeren in de vakantie ondervinden omwonenden en treinreizigers zo weinig mogelijk overlast.

Informatie over gevolgen treindienst

De werkzaamheden hebben, behalve voor u als omwonende, ook gevolgen voor de treinreizigers. Reizigers kunnen voor meer informatie kijken op www.ns.nl en teletekstpagina 754, of bellen naar 0900-9292 (€ 0,70 p.m.).

Informatie

ProRail is opdrachtgever voor deze werkzaamheden. Met vragen kunt u bellen naar de afdeling Publiekscontacten. Deze is tijdens kantooruren te bereiken op telefoonnummer 0900-77 67 245 (€ 0,20 p.m.). U kunt ook een contactformulier invullen op www.prorail.nl/contact. Meldt u hierbij dan het volgende kenmerk: M-003616.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten