zaterdag 23 april 2011

Recept van de dag: Biefstuk met sherry-pepersaus

Ingrediënten:

  • 1 dunne prei
  • 6 eetlepels Blue Band Vloeibaar
  • 1 eetlepel droge sherry
  • 1 scheutje Blue Band Finesse voor Koken
  • 1 zakje Knorr Peperroomsaus
  • 4 biefstukken
  • zout
  • versgemalen peper

Bereiding

Snijd de prei in dunne reepjes. Verhit een eetlepel vloeibare margarine in een pan en smoor hierin de prei. Voeg de sherry en de Finesse voor Koken toe en laat het iets inkoken.

Breng 2,5 deciliter water aan de kook. Neem de pan van het vuur en roer de mix erdoor. Voeg de saus toe aan de prei. Laat het op laag vuur zachtjes pruttelen.

Bestrooi ondertussen de biefstukken met zout en peper. Verhit de resterende vloeibare margarine in een koekenpan en bak hierin de biefstukken rondom bruin en tot ze de gewenste gaarheid hebben bereikt.

Serveer het vlees met de saus.

Serveertips

Lekker met puree en spinazie of met gebakken aardappeltjes en sperziebonen.



(bron knorr.nl)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten