woensdag 23 maart 2011

Onduidelijk aanrijding, fietser geheugen kwijt

De politie tast in het duister over een aanrijding met letsel die donderdag 17 maart om 14.00 uur is gebeurd op de rotonde Gestelseweg met de Zuiderparkweg in Den Bosch. Een 33-jarige vrouw uit 's-Hertogenbosch fietste vanaf de Zuiderparkweg de rotonde op. Vanaf dat moment is de vrouw haar geheugen kwijt.


De volgende dag werd ze wakker in haar eigen bed. Getuigen die de aanrijding zagen gebeuren hebben via de mobiele telefoon van de vrouw haar man gebeld. Die is naar de rotonde gekomen en heeft zijn vrouw mee naar huis genomen. Ze was uiterlijk in haar gezicht gewond en aan haar benen. De volgende dag is ze naar de dokter gegaan die ook aangaf dat ze hersenletsel had opgelopen en daarom aan geheugenverlies leed. Die omstanders hadden haar man verteld dat vanuit de richting van Schijndel kwam een zwarte auto aan was komen rijden met twee jongens erin. Er ontstond een aanrijding waarbij de vrouw bewusteloos raakte. De bestuurder was even uitgestapt, had naar de vrouw gekeken en was weer weggereden. De hulpdiensten waren niet gebeld.

Het slachtoffer heeft dinsdag aangifte gedaan. De politie is een onderzoek gestart maar begint met een forse achterstand, we weten niet wat daar op die rotonde precies gebeurd is. De politie is dan ook dringend op zoek naar getuigen van deze aanrijding. Die kunnen zich melden bij de politie in 's-Hertogenbosch via 0900-8844.

(bron politie.nl)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten