donderdag 24 maart 2011

Recept van de dag: Aardappel champignonschotel

Ingrediënten voor 4 personen:


1kg aardappelen
250g grote champignons
1 bekertje crème fraiche
150g geraspte oude kaas
peper
zout
paprikapoeder
2 eetlepels gehakte bieslook


Schil de aardappelen, snijdt ze in plakjes en was deze. Kook in een pan met een beetje water en zout de aardappelplakjes 5 minuten en giet ze dan af. Maak de champignons schoon en snijdt de steeltjes eruit. Doe de crème fraiche in een kom en meng er de kaas, peper, zout, een beetje paprikapoeder, het bieslook door. Vet een ovenschaal in. Vul de champignonhoedjes met dit kaasmengsel en leg de gevulde champignons in de ovenschaal. Verdeel de aardappelplakjes over de champignons. Giet de rest van het kaasmengsel erover en zet de schaal 25 minuten in een voorverwarmde oven van 200 graden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten