zondag 18 september 2011

Meerdere strafbare feiten

In de nacht van zaterdag op zondag is een 23-jarige man uit Utrecht in Hedel aangehouden voor meerdere strafbare feiten.

Agenten kregen een melding van een verdacht persoon op de Hooiweg in Hedel. Deze persoon zou de hele tijd rondom auto’s en woningen kijken. Agenten reden richting Hedel en vonden een persoon, die voldeed aan het opgegeven signalement, op de Hooiweg. Ze  spraken de man aan. Ze vroegen zijn identiteitspapieren. Deze had de man niet bij. Hierop hielden agenten de man voor het niet kunnen tonen van identiteitspapieren en brachten ze hem naar het politiebureau. Daar werd hij erg agressief en schold agenten meerdere malen uit.

Aantreffen goederen
De melder had ook doorgegeven dat de man had staan rommelen bij een auto met een voorwerp. Hierop ging een agent in de omgeving waar de man liep, op zoek naar andere personen en/of goederen. In de struiken, dichtbij waar de 23-jarige had gelopen en gestaan, trof hij een boksbeugel, vlindermes en een dopsleutel aan. Deze zijn in beslag genomen.
De man wordt verdacht van het bezit van wapens, belediging en poging tot diefstal. Er wordt proces-verbaal tegen hem opgemaakt.
 
(bron politie.nl)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten