dinsdag 25 januari 2011

winkels It's Electronics, Modern.nl en Prijstopper zijn per direct gesloten.

Alle winkels van It's Electronics, Modern.nl en Prijstopper zijn per direct gesloten. IMpact Retail in Tilburg, het moederbedrijf van de elektronicawinkels, heeft uitstel van betaling aangevraagd.
Alle 118 winkels en webshops zijn per direct gesloten. Dat staat op de website Volgens een woordvoerder zijn ‘de verminderde marges in een toegenomen concurrerende markt’ de hoofdreden voor de teloorgang. IMpact Retail was al bezig met het vernieuwen van het bedrijf. Het wilde alle winkels onder de formule It's brengen. Het bedrijf onderzoekt nu een doorstart van de winkels en de webshops, al dan niet in afgeslankte vorm. Er zijn 110 It's-filialen in Nederland en acht Prijstoppers.

Bij IMpact Retail zijn 980 mensen in dienst. Het personeel kreeg maandagavond de mededeling dat ze dinsdag niet meer hoefden te komen. Het is onduidelijk wat er met hen gaat gebeuren. "Het hangt van de bewindvoerder af", aldus de woordvoerder. Die wordt dinsdag aangesteld.

Mensen die een bestelling hebben lopen bij een van de winkels van IMpact Retail od die iets in reparatie hebben gegeven, krijgen persoonlijk bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten