zaterdag 26 februari 2011

Overval tankstation Spoorstraat Kesteren

Een nog onbekende man heeft vrijdagavond rond 19.15 uur een overval gepleegd op een tankstion aan de Spoorstraat in Kesteren.
Niemand raakte hierbij gewond. 

De politie is een onderzoek gestart en verzoekt getuigen zich te melden.


Op het moment van de overval was alleen de pompbediende in het tankstation aanwezig. Op bovengenoemd tijdstip kwam een nog onbekende man de zaak binnen en vroeg de pompbediende om geld. De dader wees daarbij met een mes in de richting van de pompbediende. Vervolgens ging hij er met een geldbedrag te voet vandoor in de richting van het station.
Door meerdere politie-eenheden werd de omgeving afgezocht en een buurtonderzoek gehouden. Bij de zoekactie werd ook een speurhond ingezet. In de omgeving werd ook een SMS-Alert verstuurd.

Signalement Van de dader is het volgende signalement bekend:
- Man
- Blank
- Slank postuur
- 1.85m lang
- Donkerblauw/ zwart vest met capuchon
- Zwarte trainingsbroek
- Zwarte schoenen
De man droeg tijdens de overval een zwart, gebreide bivakmuts en een zwarte zonnebril. De man was in het bezit van een zwart tasje met trekkoorden dat is voorzien van een wit Nike-logo.

Getuigenoproep Hebt u vrijdagavond rond 19.15 uur of kort daarvoor of daarna iets opvallends gezien in de omgeving van het tankstion? Of hebt u andere informatie die van belang kan zijn? Neemt u dan contact op met het Overvallenteam op telefoonnummer 0900-8844. Anoniem informatie geven kan ook via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten