dinsdag 22 februari 2011

TuinIdee in de Brabanthallen Den Bosch

Datum 24 t/m 27 Februari 2011


Aftrap van de lente
De Kidstuin, voorbeeldtuinen en -balkons, de presentaties KookIdee en BalkonIdee, maar ook het vertrouwde kwekersplein, de plantendokter, workshops, lezingen en tips van de bekende televisiehovenier Jurgen Smit. Het zijn slechts enkele ingrediënten van de beurs TuinIdee, de traditionele en altijd drukbezochte aftrap van de lente. Tijdens dit indoor tuinevenement kunnen de vele liefhebbers volop genieten van de laatste trends op het gebied van tuinieren.
Talloze Nederlanders kijken reikhalzend uit naar het nieuwe seizoen, lekker alles in bloei, de hoogste tijd om de tuin of het balkon op te frissen. De bezoekers van TuinIdee kunnen de lente alvast proeven, voelen en ruiken in vijf hallen vol tuintips, inspiratie en trends.

Een tipje van de sluier:

De Kidstuin
De combinatie van inspiratie en educatie. Hoe maakt u een mooie, groene en veilige tuin en leert u kinderen hoe belangrijk het is om groen om je heen te hebben?

KookIdee
In de tuin wordt veel gekookt en gegeten, zowel in de zomer als de winter. Op TuinIdee staat deze trend centraal bij een heuse ‘kookbattle’ van koks die uiteenlopende apparatuur en producten uitproberen en vergelijken.

BalkonIdee
Hoe deelt u een balkon zo efficiënt mogelijk in? Met een aantal voorbeeldbalkons tonen exposanten gevarieerde mogelijkheden van ruimte creëren in combinatie met een gezellig, leefbaar balkon.

Lezingen en workshops
Het publiek kan inspiratie opdoen bij professionele aanbieders. Hoveniers en andere tuinexperts geven tips en hebben antwoord op alle mogelijke tuinvragen. Ook bij de lezingen op TuinIdee staat interactie met het publiek centraal. Leerzaam en inspirerend zijn tevens de workshops, met professioneel advies over de juiste wijze van snoeien tot aan het bestraten van de tuin. Kortom, een groen en wervelend evenement.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten