zaterdag 29 oktober 2011

Eerste verdiepingsavond Willem Ouweneel druk bezocht

ZALTBOMMEL. De werkgroep ‘Verdiepingsavonden Bommelerwaard' organiseert in Zaltbommel een serie van acht Bijbelstudieavonden onder leiding van prof. dr. Willem J. Ouweneel. Op de eerste avond kwamen ruim 130 mensen af uit de wijde omgeving van Zaltbommel. Enkele reacties: “Een eyeopener!”, “Ik heb geen woord gemist…” en “Wat een mooie boodschap”. 

De tweede avond van de serie over de Brieven van Johannes vindt plaats op donderdag 10 november in de aula van ‘De Toermalijn’, Wielkamp 1. Het is een vervolg op de eerste Bijbelstudie, maar kan ook heel goed op zichzelf worden bezocht. Voor wie zijn deze avonden? Voor iedereen die verlangt naar bemoediging, verdieping, toerusting en een praktische uitwerking van het geloof. De aanvang is om 20.00 uur (de zaal is open om 19:45) en om ca. 22.00 uur is de afsluiting. Wie niet bij de eerste Bijbelstudie aanwezig kon zijn en toch de lezing graag wil beluisteren, kan dat doen op www.verdiepingsavonden.nl. 

De studies worden verzorgd door prof. dr. Willem J. Ouweneel (www.willemouweneel.nl)[Zacht einde]Hij is onder het evangelische/orthodox-protestantse deel van Nederland een bekend publicist en veelgevraagd spreker. Willem Ouweneel is erg goed in staat om in zijn lezingen mensen uit een brede kerkelijke achtergrond met elkaar te verbinden.  [Zacht einde][Zacht einde]Het is de eerste keer dat er een lezingencyclus met prof. dr. Willem J. Ouweneel gehouden zal worden in de Bommelerwaard.  In andere delen van het land zijn deze lezingen uitgegroeid tot een succesvol jaarlijks terugkerend gebeuren. 


( Ingezonden bericht )

Geen opmerkingen:

Een reactie posten