vrijdag 7 oktober 2011

Getuigenoproep van beroving in Zaltbommel

Woensdagmorgen rond 09.40 uur werd bij het station in Zaltbommel een 26-jarige vrouw beroofd van haar mobiele telefoon. De vrouw stond voor de lift te wachten toen een onbekende man op een fiets langs haar reed en haar mobiel uit de handen griste. De politie is bezig met een onderzoek en zoekt getuigen.


De dader ging er vanaf de Oude Stationsweg op zijn fiets vandoor richting het centrum. De vrouw rende er achteraan, maar kon hem niet bijhouden. Daarop sprak zij een andere fietser aan met het verzoek erachteraan te rijden. Zij heeft hem echter niet meer gesproken en weet dus niet waar daaruit is gekomen. De politie zou ook graag met deze persoon in contact komen, omdat hij een belangrijke getuige kan zijn. Het zou gaan om een circa 30-35 jarige man gekleed in een rode bodywarmer/vest.

Van de verdachte is het volgende signalement bekend:
  • Licht getinte man
  • Leeftijd geschat rond 40 jaar
  • 175-185 m lang
  • Normaal postuur
  • Zwart kort krullend haar
  • Hij droeg een blauw spijkerjack, lichte broek en sportschoenen
  • Hij reed op een ‘oude afgetrapte herenfiets’
De 26-jarige vrouw, afkomstig uit Breda, heeft aangifte gedaan. De politie begon meteen na de melding met het onderzoek. In de omgeving is uitgebreid naar de verdachte uitgekeken, maar hij werd niet meer aangetroffen. Ook spraken agenten met enkele mogelijke getuigen, dit leverde voor het onderzoek geen verdere aanknopingspunten op. Daarom doet de politie de volgende getuigenoproep.

Getuigenoproep De politie vraagt getuigen die iets van de beroving woensdagmorgen bij het station in Zaltbommel hebben gezien, of menen de verdachte te (her)kennen aan het opgegeven signalement om contact op te nemen. Het Overvallenteam, dat de zaak in behandeling heeft, is bereikbaar via telefoon 0900-8844.
Daarnaast wordt in het bijzonder de behulpzame fietser met rode bodywarmer of vest gevraagd om zich bij de politie te melden. 

(bron politie.nl)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten