zaterdag 18 juni 2011

"op d’n Delkant" in teken van muziek en vermaak

Op zondag 26 juni a.s. vindt voor de 29e keer het grote evenement “Op d’n Delkant" weer plaats in hartje Kerkdriel. De organisatie heeft dit jaar wat ruimer gekozen voor muziek en vermaak. Dat is ook wel te merken en zeker te horen als u een bezoekje brengt aan de jaarmarkt. Voor slechts € 2,50 heeft u onbeperkte toegang tot alle attracties en evenementen. Kinderen tot 10 jaar onder begeleiding hebben zelfs gratis toegang.


Een van de publiekstrekkers is zeker Aqua Bubbles.
Altijd al over water willen lopen? Nu is het mogelijk door transparante pvc ballen. Nadat iemand in de bal gekropen is wordt deze gevuld met ca. 5000 liter verse lucht. Probeer nu de overkant maar te bereiken het lijkt makkelijker dan het is. Met een set van 3 aquabubbles is er hoog kijk gehalte want iedereen is namelijk nieuwsgierig wat het is, en zeker om het zelf te proberen.

MOVE on the move op de jaarmarkt
Ook deze keer is de helpende hand van MOVE weer onmisbaar.
Zij gaan dit jaar hun zomerspektakel promoten en wat past daar beter bij dan de organisatie van
de Aqua Bubble.

Officiële LEGO® Bouwwedstrijden

De LEGO® bouwers krijgen individueel een bouwplaat. Hierop kunnen zij naar eigen inzicht een bouwwerk creëren. De bouwwerken worden op de tafels geplaatst, met een formulier met NAW gegevens. Een half uur voor einde van het evenement wordt door onze medewerker de prijsuitreiking gehouden, waarbij gelet wordt op creativiteit gekoppeld aan de leeftijd. In totaal kunnen bij de basisopstelling circa 60 kinderen tegelijk bouwen. Voor 8+ kids wordt het nòg veel spannender. Als aanvulling op de bouwwedstrijd introduceren wij in samenwerking met Warner Bros, twee LEGO computergames. De spellen LEGO® Batman™ en LEGO® Rock Band™, compleet met drumstel, 2 gitaren en vet geluid op de koptelefoons, kunnen worden gespeeld.

Muziek
Doet u het liever rustiger aan dan kunt u genieten van muziek in de vorm van een drive-in discotheek,
of een plaatje aanvragen bij de live-uitzending van RTM.

Het trio De Knappe Koppen zorgen voor veel muzikaal vertier over de gehele jaarmarkt.

Terug van weggeweest speelt dit jaar het dansorkest Forever.
Velen van u zullen deze band herkennen als zij hun klanken ten gehore brengen.

In de Lage Hof zijn de Teskes Durrper Muzikanten niet meer weg te denken en voor de 2e keer gaat het Smartlappenkoor weer voor u optreden.

Vermaak voor jong en oud
Je treft ze niet alle dagen aan, een krokodil springkussen! Door zijn grote bek kunnen de kinderen naar binnen om te spelen, springen, te klimmen en zo via de glijbaan weer naar buiten.

Natuurlijk ontbreekt de draaimolen niet. Met zijn 3 meter doorsnede behoort hij tot de kleinste draaimolens van Nederland.

Op 2 locaties kunnen de kinderen zich laten schminken. Wees er zeker van, na het schminken, dat het uw kind is!!

Snuffelmarkt
Op de bekende plaats achter het oude statige gemeentehuis zullen de “snuffelaars� weer een dagje plezier beleven. De  kramen zullen weer gevuld zijn met allerlei spulletjes waar de kenners de waarde van kunnen inschatten.

Sportief tintje
Action Fitness uit Velddriel zal ingedurende de middag enkele demonstratie’s geven.
Stil blijven staan lukt waarschijnlijk niet dus wees voorbereid.

Terug in de tijd
Brengt u ook even een bezoek aan de oude ambachten, zoals de klompenmaker uit Velddriel en het glasgraveren, het blijft vermakelijk om naar te kijken.

Een grandioos succes voor de kleintjes is zonder twijfel de kinderboerderij.
Kinderen en dieren zijn altijd een goede combinatie, dus wat is er mooier dan een komplete kinderboerderij. De kinderen kunnen zich via een poortje vrij tussen de plm. 25 dieren begeven, onder het wakend oog van onze dierenverzorgers. Na afloop word de gebruikte locatie door ons schoongemaakt.

John Ballon
Op het eerste gezicht lijkt ie een beetje schuw maar als er kinderen in de buurt komen dan berg je maar zeker als zijn koffer opengaat en John de mooiste ballonnen creaties maakt voor de kinderen.
De poorten van de jaarmarkt gaan open om 11.00 uur en sluiten om 18.00 uur.
De entree bedraagt € 2,50 voor volwassen en kinderen tot 10 jaar zijn gratis.
Wat u verder op de jaarmarkt aan attracties vindt is gratis!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten