dinsdag 28 juni 2011

Zon, Zee en Strand in Velddriel tijdens het Zomeravondconcert

Zon, Zee en strand is thema van het grootse muzikale Zomeravondconcert 2011, welke wordt georganiseerd door fanfare La Harpe in Velddriel op zaterdag 2 juli a.s. in De Boxhof.

Fanfare La Harpe brengt Velddriel in zomerse sferen met een verassend muzikaal programma, waarbij iedereen in een ongedwongen sfeer kan genieten van bekende zomerhits. Op dit moment zijn de voorbereidingen nog in volle gang en wordt er voor en achter de schermen hard gewerkt aan een geweldig programma voor iedereen in Maasdriel.


Het thema van dit jaar: “ Zon, Zee en Strand “ biedt alle ingrediënten voor een groots spektakel. Van Nederlandse bodem is er muziek van onder meer Blof en Andre Hazes. En bekende zomerhits als: Copacabana, Walking on Sunshine, Let’s Get Loud en Mambo No.5, zorgen voor een aangename sfeer. La Tromba zorgt wederom voor een verrassend optreden…

De fanfare wordt vocaal begeleidt door verschillende artiesten en een combo zorgt voor Braziliaanse klanken. De avond wordt gepresenteerd door Theo van Eeuwijk. Deze in Velddriel geboren entertainer zal op geheel eigentijdse wijze de muzikale avond presenteren.
Het evenement is voor iedereen toegankelijk en onder genot van een zomers drankje wordt het een fantastische avond. Kaarten zijn Euro 6,- per stuk en in de voorverkoop verkrijgbaar bij: Spar Velddriel, MCD Kerkdriel.

(bron laharpe.nl)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten