zondag 26 juni 2011

Dronken man rijdt door na aanrijding in Velddriel

Velddriel, 26-06-2011 • Zaterdagavond rond kwart over negen kreeg de politie te horen dat een man na een aanrijding op de Provinciale weg in Velddriel was doorgereden. Bovendien zou de man zonder verlichting en op de verkeerde weghelft rijden. Even later kwam de melding binnen dat op de Voorstraat in Velddriel een zwaar beschadigde auto tot stilstand was gekomen.

Op aanwijzing van omstanders hielden ter plaatse gekomen agenten op de Voorstraat de vermoedelijke bestuurder van de beschadigde auto aan. Dit was een 27-jarige man, zonder vast woonadres in Nederland. Na een ademtest bleek dat de man teveel alcohol genuttigd had. Op het bureau wees een definitieve test uit dat hij een alcoholpromillage van 2,13 in zijn bloed had (930 ug/l).

De beschadigde auto is in beslag genomen. Verder kreeg de man een rijverbod van 11 uur. Ook zijn rijbewijs is ingevorderd.

De politie onderzoekt nu of de auto-onderdelen die op de Provinciale weg gevonden zijn, bij de auto horen die vermoedelijk van de 27-jarige is. De man zit nog vast en wordt nader gehoord. De politie maakt proces-verbaal op.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten