maandag 20 juni 2011

Hondje Snowy is opzoek naar een nieuw baasje


Dit is knappe Snowy van 7 jaartjes jong. Snowy is naar het asiel gebracht, omdat hij niet goed alleen thuis kon zijn en dan ging blaffen. Snowy verblijft op dit moment in een gastgezin waar ook andere honden aanwezig zijn en daar kan hij prima eventjes alleen thuisblijven. Hij is dol op andere honden. Soms kan hij wat van grote honden schrikken, maar als hij ze eenmaal kent dan kruip hij het liefst tegen ze aan om een tukje te doen.
In het begin is Snowy gereserveerd naar vreemde mensen, maar als het bezoek Snowy negeert en hem op zijn eigen tijd laat snuffelen dan gaat dat al een stuk beter. We zoeken voor Snowy een baas die niet teveel van huis is. We plaatsen hem ook het liefst bij mensen die al een ander hondje hebben in verband met het alleen thuis blijven.

Snowy houdt wel van een beetje actie en gaat graag mee voor een lange wandeling. Het bos vindt hij helemaal het einde en kan dan heel hard rennen met zijn staartje vrolijk en fier in de lucht. Grote boomstammen op zijn weg schuwt hij niet en daar klimt hij stoer over heen om vervolgens weer hard door te rennen. Als er een goede band is opgebouwd met de baas zou hij ook prima los kunnen lopen. 



In het gastgezin gaat dat nu ook al erg goed en zeker voor een stukje leverworst komt hij wel even bij je kijken!!!
Bent u niet teveel van huis en zoeken u en uw hondje een leuk maatje erbij? Dan is Snowy misschien wel het hondje wat jullie zoek!!!




Dierenopvangtehuis de Bommelerwaard
Steenweg 8 5314 LE Bruchem
Tel: 0418-643129
Mail: info@dierenasiel-bommelerwaard.nl
Website: www.dierenasiel-bommelerwaard.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten