vrijdag 10 juni 2011

Subtropisch zwemparadijs laat vaders gratis zwemmen op Vaderdag

’s-Hertogenbosch, vrijdag 10 juni 2011 – Wordt het een ontbijtje op bed of roetsjen van de wildwaterbaan? Op zondag 19 juni worden vele vaders verrast met een gepoetste auto, een gemaaid grasveld, een lekker geurtje of een gestreken overhemd. Dit jaar kan daar ook een ingepakte zwemtas aan worden toegevoegd. Zwem- en schaatssensatie Sportiom ’s-Hertogenbosch biedt kinderen de mogelijkheid hun vader een spetterend Vaderdagcadeau te geven. Op deze dag kunnen kinderen hun vader gratis meenemen naar AquaFun Sportiom voor een dagje glijbanenavontuur, wildwaterpret of gewoon om te relaxen.
 
Op Vaderdag verrassen kinderen hun vader niet alleen met een geslaagde tuinklus of allerlei lekkernijen, maar ook met een spetterend dagje uit, letterlijk welteverstaan. Tijdens de ‘Vader Verwendag’ op zondag 19 juni kunnen kinderen hun vader gratis meenemen naar AquaFun Sportiom voor een afdaling van de sensationele wildwater rivier, roetsjen van de glijbanen of een verfrissende duik in het golfslagbad. Zwem- en schaatssensatie Sportiom ’s-Hertogenbosch biedt vaders niet alleen een origineel Vaderdagcadeau door hen gratis entree te geven, want als kers op de Vaderdagtaart mogen alle vaders na afloop een gratis drankje drinken in het Sportscafé.

Schaatsen voor het hele gezin
Tijdens de ‘Vader Verwendag’ zijn moeders natuurlijk ook van harte welkom. En hoewel de tijd van warme chocolademelk en dikke sjaals nog lang niet is aangebroken, maakt elk gezin dat op Vaderdag komt zwemmen in Sportiom kans op een dagje schaatsplezier op schaatsbaan IceFun Sportiom die vanaf oktober weer geopend is. Sportiom ’s-Hertogenbosch is op zondag 19 juni geopend van 10.00 tot 17.30 uur. www.sportiom.nl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten