Ingrediënten
- 4 el olijfolie
- 1 courgette, in plakjes
- 1 aubergine, in plakjes
- 1 prei, in ringen
- 1 fles pastasaus sugocasa erbe (690 ml)
- 1 pak lasagnebladen (250 g)
- 200 g oude kaas 48+, geraspt
Materialen
- ovenschaal ca. 20 x 30 cm
Bereiden
1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Verhit de olie in een grote koekenpan en bak de courgette en de aubergine in 2 delen 3 min. Bak de prei 1 min. 2. Bedek de bodem van de ingevette ovenschaal met een laag pastasaus en vervolgens met 1/3 van de lasagnebladen. Verdeel hier de helft van de courgette, de aubergine en de prei over. Schenk er wat saus over, bestrooi met 1/3 van de kaas en bedek met nog eens 1/3 van de lasagnebladen. Verdeel hier de rest van de groenten en wat kaas over, bedek met de rest van de lasagnebladen, schenk de rest van de saus erover en bestrooi met de rest van de kaas. Bak de lasagne in het midden van de oven in 35 min. goudbruin en gaar.(bron: ah.nl)

Geen opmerkingen:
Een reactie posten