Ingrediënten
- 1 pakje mihoen (250 g)
- 3 el olie
- 300 g kipfilet, in reepjes
- 1 ui, in ringen
- 1 pakje woksaus black bean garlic (200 ml)
- 1 Chinese kool, in reepjes
- 2 el pinda's ongezouten, grof gehakt
- 1 rode peper, in reepjes
-
Bereiden
1. Bereid de mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakking. 2. Verhit ondertussen de olie in een wok. Bestrooi de kip met peper en zout en roerbak in 3 min. goudbruin en gaar. Voeg de ui toe en bak 1 min. mee. Voeg de woksaus toe. Schep de kool erbij en laat iets slinken. Voeg de mihoen toe en verwarm het mengsel, maar zorg dat de kool knapperig blijft. Verdeel over 4 kommen en bestrooi met de pinda's en de rode peper.
(bron: ah.nl)

Geen opmerkingen:
Een reactie posten