Ingrediënten
- 1 limoen, schoongeboend en schil geraspt
- 1 teen knoflook, geperst
- 5 el olie
- 1 schaal kipdrumsticks (ca. 575 g)
- 1 blik kokosmelk (400 ml)
- 300 g witte rijst
- 2 x 2 struiken paksoi, in repen
- 2 tl sambal
Bereiden
Verwarm de oven op 220 °C. Meng de limoen met de knoflook en 3 el olie. Bestrijk de kipdrumsticks ermee. Bestrooi met peper en zout. Bak de kip 30 min. in de oven. Breng ondertussen de kokosmelk met 200 ml water en wat zout aan de kook. Voeg de rijst toe en kook in 15 min. gaar. Giet niet af. Verhit de rest van de olie in een wok als de rijst en kip bijna gaar zijn. Roerbak de paksoi 3 minuten. Voeg de sambal en peper en zout toe. Verdeel de rijst, kip en paksoi over 4 kommen.bron ah.nl
Geen opmerkingen:
Een reactie posten