dinsdag 24 mei 2011

Sinatra is opzoek naar een nieuw baasje


Dit is lieve Sinatra, Sinatra is als zwerver binnengebracht in het asiel en niet meer opgehaald door haar baasje wat we niet snappen, want Sinatra is erg lief. Ze is geschat op een leeftijd van 5 jaartjes jong. Nu zijn we op zoek naar een nieuw baasje voor haar. Sinatra is erg lief voor mensen. 

Het liefst wil ze heel de dag aandacht en knuffelen. Sinatra houdt van stoere honden en dan alleen van het mannelijk geslacht. Ze gooit hiervoor al haar charmes in de strijd en speelt totdat ze niet meer kan. Aan haar gedrag hier in het asiel merken we dat ze goed gesocialiseerd is en dan ze waarschijnlijk goed met kinderen kan. Of ze alleen thuis kan blijven weten we niet, maar we verwachten wel dat ze dat kan. 

Met wandelen kan ze nog best wel eens sterk zijn aan de lijn, maar met een beetje training gaat dat al veel beter. Ook is Sinatra helemaal gek op spelen met een bal of flostouw. Eigenlijk maakt het niet zoveel uit wat het is als ze het maar lekker vast kan houden en in het rond kan slingeren We zoeken voor haar een baas die veel tijd heeft en haar de aandacht en liefde geeft die ze verdient. Bent u dat? 

Dierenopvangtehuis de Bommelerwaard
Steenweg 8 5314 LE Bruchem
Tel: 0418-643129
Mail: info@dierenasiel-bommelerwaard.nl
Website: www.dierenasiel-bommelerwaard.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten